Laat je verwennen

Moment voor jezelf!

Energetische voetmassage

Dit is een bijzondere ervaring.  Je kiest een boom kaart en krijgt een boodschap van de bomen. Dan neem je plaats in een relaxstoel voor een half uur of een uur, pure ontspanning. Terwijl je voeten zachtjes worden gemasseerd met warme olie en boom essence. Door bepaalde punten op de voeten aan te raken die verbonden zijn met energetische zones in je lichaam, wordt je in diepe ontspanning  gebracht. Achteraf krijg je kruidenthee aangeboden.

(geschikt voor hooggevoelige kinderen en volwassenen)

Afspraak maken

Samen Genieten!

Duo- massage

Samen genieten van een energetische voetmassage. Dit is een bijzondere ervaring. Je kiest een boom kaart en krijgt een boodschap van de bomen. Dan neem je plaats in een relaxstoel.Om de beurt worden jullie voeten telkens een half uur gemasseerd met warme olie en boom essences. Door bepaalde punten op de voeten aan te raken die verbonden zijn met energetische zones in je lichaam, wordt je in diepe ontspanning  gebracht. Na afloop krijgen jullie kruidenthee aangeboden.

(geschikt voor hooggevoelige kinderen en volwassenen)

Afspraak maken

Wat is het verschil tussen verwenmoment en healing?

Je kan deze verwen momenten boeken zonder intake afspraak. Er wordt enkel op ontspanning van lichaam en geest gewerkt.  De klemtoon ligt op wellness niet op healing. Wens je aan een bepaald thema te werken of zit je al een tijdje met een diepgeworteld thema in de knoop dan kom je best eerst langs voor een intake gesprek.