Blog

Blog

Spiraal Afstemming 21 maart

De hele winter lang zijn de wortels van de bomen gevoed en nu kan de levenskracht naar de bloesems stromen doorheen de stevige bedding.

Hoe is het met jouw bedding? Je voeten, benen, bekken, je vertrouwen, je aarding, je gevoelens? 

 Kan je ergens nog wat extra ondersteuning of balansgebruiken? Doe dan mee met de lente power afstemming op 21 maart!

Doe je mee?

Kies een moment uit tussen 20u30 en 21u30 op maandagavond 21 maart. Zet een muziekje op en ga dan rustig zitten of liggen en zeg in jezelf: ik open mij voor extra steun en balans en voor “lente power” Voel je weerstand opkomen? Zeg dan tegen deze stem. Ik ben deel van de natuur, ik tril mee met de energie in de natuur die nu perfect in balans is. Ik ervaar balans. Ontspan dan dieper en dieper. Blijf 20 min liggen of zitten en geniet van de helende vibes.

Op het einde van de afstemming kan je liefde en licht delen. Houd je handen voor je hart en adem in, voel licht en liefde groeien in je hart. Adem uit, open je handen en laat de liefdevolle energie in het universum stromen.

Zo maken we samen de wereld wat liefdevoller!

DATUM: 21 maart
zonder inschrijving en is KOSTENLOOS

 

Hoe het allemaal begon …

Sept 2020. Na onze jaarlijkse Mabon (herfst equinox) viering, zit ik ‘s avonds in de tuin na te genieten van de warme verbinding en ontroerende verhalen. Wat zou het fijn zijn als deze energie als een soort van kaarsvlam het hele jaar door zou branden en dat meer mensen hiervan kunnen genieten ?! Het idee om een heilige plek van hoop en vreugde te maken werd op dat moment bekrachtigd. Na zoveel heilige krachtplekken te hebben bezocht, weet ik ondertussen dat liefdevolle verbindingen tussen mensen en de natuur de fundamenten zijn van Sacred Space.

Het Sacred Woods team (website komt eraan) is toen begonnen om elke 3de maandag van de maand een spiraal afstemming te doen om liefdevolle verbindingen te versterken.

Jij bent van harte welkom om  mee te genieten van de helende kracht van de spiraal afstemmingen en zelfs mee bouwen aan de krachtplek! Versterk ons team van bouwers en geef een woord als bouwsteen en teken van verbinding. Hierboven in de spiraal zie je de +120 woorden die we ondertussen al ontvangen hebben!  Alvast bedankt!

Voel je welkom!

 

Hieronder kan je jouw woord = bouwsteen toevoegen of een reactie achterlaten.

Tot onze paden elkaar kruisen
Hartegroet

Anke Colson

Over de auteur:
Anke Colson

Anke is een dromer en een avonturier. Ze laat zich leiden door haar nieuwsgierige aard, praktische ingesteldheid en gevoeligheid. Ze heeft haar ervaring in het ontwerpen en uitvoeren van rituelen meegenomen in haar energie werk. Zo is haar unieke manier van healen ontstaan. Als Energetisch Therapeut toont ze je een pad om op je eigen manier verbinding te maken met jouw eigen magisch en helend leven.

2 reacties

  1. Dag Jeanne, dankjewel voor je berichtje! Ik ga gulheid als woord toevoegen in de spiraal als bouwsteen! We zijn met een heel sacred woods team die elke keer de spiraal activeren met veel liefde. Dankjewel om mee af te stemmen! x

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *