Sacred Walks

 De bouwstenen van alle leven op aarde zijn de elementen: aarde, water, lucht, vuur en ether.  De natuur lijkt dus meer op ons dan we op het eerste zicht zouden denken…

Waar onze ziel en de natuur spirits elkaar ontmoeten, ontstaat Sacred Space. Een heilige ruimte van heling, inspiratie, inzicht en kracht.

Heb je het gevoel dat je aan het ronddolen bent? Sta je op een kruispunt in je leven en durf je niet te kiezen?  Is er een situatie in je leven waar je geen grip op krijgt?  Zit je ergens “vast” en verlang je naar inspiratie? Heb je het gevoel dat je jezelf onderweg bent “kwijt” geraakt? Verlang je naar verbinding met je ziel/ spirituele zelf?

We zijn allemaal uniek, met onze eigen weg om te gaan en talenten om te ontdekken. De natuur spiegelt deze diversiteit en toont ons hoe we ons pad kunnen gaan en trouw blijven aan ons zelf/ onze ziel.

Zet de eerste stap en open je hart voor de natuur.

Blaadjes van een berkenboom waar zonlicht doorheen straalt. Dat is mijn eerste herinnering van het leven hier op aarde. 

Om maar te zeggen dat ik altijd al een diepe band heb gevoeld met de natuur en onze bomen vrienden. Sacred Space heb ik rond 1995 ontdekt en sindsdien ben ik op verschillende manieren mezelf blijven verdiepen in de magische relatie tussen mens en natuur.

In een wandelsessie, wandel ik een stukje mee op je levenspad. Tijdens het intake gesprek stippelen we samen een richting uit.

“Die boodschap kwam echt binnen”

“Alles is ineens zo helder!”

“Dit had ik echt nodig, nu kan ik verder”

De wandelingen starten met een stiltemoment en energie oefeningen om je bewustzijn alert te maken voor de boodschappen van de natuur en haar spirits.

Tijdens het wandelen zet je alles letterlijk en figuurlijk in beweging en sta je meer dan anders open voor verandering en een frisse kijk.  

Je leert om in de natuur de reflectie te herkennen van je innerlijke processen.  Je leert echt stil te worden en te luisteren. Dit levert veel helderheid op en hiermee kan je weer verder!

                  inzicht-keuze-richting

Ik heb me op verschillende manieren in de relatie tussen mens en natuur verdiept.

  • Magisch werk 
  • Maancirkels
  • Stilte wandelingen
  • Wandelingen met een sjamaan
  • Natuurgids cursus
  • Creatieve Therapie
  • Celtic Reiki
  • Celtic Sjamanisme
  • Bezoeken van heilige plekken in binnen en buitenland
  • Wichelen van leylijnen

Ik heb door de jaren heen een diepe vriendschap ontwikkelt met onze bomen vrienden en alle wezens die je tegenkomt op een boswandeling. 

Ik breng je  graag in contact met hen.

 
 
Dromen tussen Bomen
 
Deze cursus start binnenkort online!