Zwangerschap

Zwangerschap

“With the birth of a baby,
comes the birth of a Mother”

Zwangerschaps Blessing

In een Blessing sessie combineer ik mijn liefde voor ritueel werk met healing. Dit zijn 3 opeenvolgende privé sessies. De Blessings geven je als toekomstige moeder steun, ze versterken de band met je familielijn en voeden je zelfvertrouwen het is een magisch geschenk aan jezelf om je “9 manen” reis te ondersteunen.

Dag Mooie Toekomstige Moeder! Of je nu graag zwanger wil worden of zwanger bent. Van het moment dat je jouw kinderwens hebt geuit, is jouw familieboom wakker geschud. Net als in een sprookje waarin de prinses wordt wakker gekust en het hele kasteel ontwaakt! Je voorouders willen dit vreugdevolle event niet missen. En bij wijze van energetische “baby shower” hebben ze geschenken in de vorm van Blessings. Tijdens de zwangerschap heb je dus extra kracht ter beschikking om oud zeer, angsten en familiekarma te doen smelten als sneeuw voor de zon.

Tijdens een intake sessie bespreken we de uitdagingen die je tegenkomt in verband met zwanger worden of zwangerschap. Wat wil je helen voordat je een kind krijgt? We bespreken ook de dingen waarin je gesteund wil worden. Bv; het durven ontvangen van nieuw leven, het jezelf waard vinden dit geschenk van nieuwe leven te ontvangen, de moed om het veranderingsproces volledig te accepteren, het nieuwe leven te voeden en volledig lief te hebben. De moed te hebben om te bevallen op jouw eigen manier.

Info over Rebozo