Rituelen

Rituelen


Op dit moment zijn er geen data beschikbaar voor rituelen tot en met 2026!

In een ritueel geef je bewust aandacht aan een nieuwe levensfase. In essentie is een ritueel, een ceremonie vanuit het hart om een verandering in je leven te eren. Tijdens een viering worden alle handelingen met aandacht en intentie uitgevoerd. Hierin schuilt de kracht van een ritueel. Er wordt ook veel aandacht besteed aan symboliek, één gebaar zegt soms meer dan 1000 woorden.
Ik vier al meer dan 25 jaar rituelen en sinds 2012 heb ik voor heel veel koppels met verschillende “roots” een onvergetelijke ceremonie mogen begeleiden. Het maakt niet uit welke levensbeschouwing je hebt, er wordt absoluut niet verlangd dat je je zou “bekeren” tot een of andere orde. Het is perfect mogelijk om als Christene of andersgelovige een ritueel te vieren. Rituelen zijn er dus voor iedereen! Iedereen die bewust even wil stilstaan bij een kleine of grote mijlpaal in het leven.
We starten met een kennismakingsgesprek. Dit kan online of ter plaatse in de praktijkruimte te Oudsbergen. Als voorbereiding op dit gesprek, mail ik je een vragenlijst door. Ik bespreek mijn werkwijze met jullie en luister naar jullie wensen. Daarna maak ik een voorlopig voorstel van het ritueel in een draaiboek. Dit kunnen jullie naar hartewens invullen en aanpassen. Dit draaiboek groeit de doorheen de maanden uit tot een prachtig persoonlijk ritueel. Als de grote dag is aangebroken, kom ik het ritueel ter plaatse begeleiden. Ik verplaats me naar de locatie van jullie keuze (tuin, feestzaal, bos, kasteel enz).
De kosten van het kennismakingsgesprek bedragen 50 euro. Voor het uitwerken van het ritueel op maat (draaiboek, aanpassingen, en begeleiding ritueel ter plaatse) betaal je een basis tarief van 180 euro. Enkel als er extreem veel aanpassingen en extra contact sessie nodig, dan komen er extra kosten bij. De verplaatsingskosten zitten niet in het basistarief, ik berekenen deze wanneer de locatie van het ritueel bekend is.

Kennismakings-gesprek

Handvasten / Huwelijk

Zwangerschap en Doop

Rituelen op Maat

Kennismakingsgesprek

Handvasten / Huwelijk

Zwangerschap en Doop

Rituelen op Maat