Plant een Boom Project

Plant een Boom Project

Sacred Woods Tuin

Als mede oprichter van Sacred Woods vzw en bomen liefhebster is het zeker dat wanneer we een domein hebben gevonden, er heel veel bomen zullen geplant worden! Op deze pagina zal je in de toekomst verschillende initiatieven terugvinden om onze “plant een boom actie” te ondersteunen.

Door dit boek te kopen maak je onze droom van de Tempel tuin mee waar. De commissie als vertaler van dit boek gaat immers naar het aanplanten van bomen!

Het kleine boek der Celtic Reiki Wijsheid

Het boek is oorspronkelijk in het Engels geschreven door Martyn Pentecost, de grondlegger van Celtic Reiki. Alles begon toen hij de inzichten uit Usui Reiki met de wijsheid van de bomen ging combineren. Celtic Reiki is door de jaren heen van een zaadje uitgegroeid tot een immens regenwoud!
Alles begint namelijk klein. In dit kleine boek maak je kennis met de inheemse Keltische bomen maar daarnaast ook met de bomen familie die verspreid is over de hele wereld. Je ontdekt de wijsheid 45 Bomen essences. En wie weet, misschien maak je kennis met een gezellige Boek Kabouter.

56 pagina’s / 9,99 euro

23 april 2022 is het boek klaar om de wereld in te gaan

Bestel hier je exemplaar!