mijn verhaal

Sinds 2008 professioneel werkzaam als coach en sinds 2012 Healer en Energetisch Therapeut.

 Via Linked in kan je mijn CV bekijken. Ik ben gespecialiseerd in het werken met (hoog)gevoelige personen, healing met bomen essence, Karmische Regressie therapie en natuur coaching.

De natuur en magische verhalen...

over: druïden, feeën, ridders, Avalon zijn een grote bron van inspiratie die helemaal terugvoert tot in mijn kindertijd. Toen was ik vaak bloemen, appelbomen en bronnen aan het tekenen. Als tiener is de liefde voor de maan erbij gekomen en de passie voor  rituelen en magie. Daarna heb ik me verdiept in creatieve coaching, allerlei vormen van begeleiding en heling. Dit energetisch werk heeft me zelf leren omgaan met mijn hooggevoeligheid. 

Toen ik energie werk met bomen ontdekte door ” Celtic Reiki “,  was het hek van de dam. Het helen met bomen essences heeft me zo gebeten dat ik me hierin gespecialiseerd heb.

Met de steun van mijn man Alex, heb ik in 2012 de praktijk Vizualia opgestart. Met als rode draad doorheen mijn activiteiten en sessies: energiewerk, magie en creativiteit.

 

Het was een grote wens om naast de praktijk Vizualia, ook een tempel op te richten. Deze tempel is in de loop van de jaren hand in hand met de praktijk Vizualia gegroeid. De tempel, mijn innerlijke heilige ruimte, die ik mijn “Koad = Heilig bosje ” noem, is mijn bron waaruit ik de kracht put om mijn werk in de buitenwereld te kunnen doen als: healer, therapeut, vrouw, tempelzuster en moeder.  Moeder van een klein wonder genaamd Thorin! 

(Hier kan je het  interview voor internet tv programma “De Spirituele Wereld”  beluisteren en nog wat meer van mijn verhaal en lievelingsliedjes ontdekken.)

 

De praktijk Vizualia en mijn “heilige bosje” zijn intussen zo verweven met elkaar en uitgegroeid tot een heilig woud, vandaar de benaming Sacred Woods van Vizualia. Ik werk in verbinding met de natuur, mijn innerlijke bron en het vuur van de tempel. Dit vuur wordt gedragen door 11 vrouwen.

Het is mijn wens om met Sacred Woods van Vizualia ,  zoveel mogelijk mensen te inspireren tot een magisch en helend leven.

Welkom in mijn bos…

Blessed Be

Anke Colson