Blog

Blog

Mid-Zomer Ritueel

De zonnekracht is nu maximaal en dat is te voelen dit weekend! Het thema van de zonnewende gaat over expressie. Kan je jezelf en je emoties makkelijk uiten? Of voel je toch wel vaak spanning rond je keel- en schouder gebied? Kan je wel wat extra zachtheid of kracht gebruiken of wil je iemand ondersteunen? Doe dan mee met onze Zomer zonnewende afstemming op 20 juni!

Doe je mee?

Kies een moment uit tussen 20u30 en 21u30 op maandagavond  20 juni. Zet een muziekje op en ga dan rustig zitten of liggen en zeg in jezelf: ik open mij voor extra steun en balans en voor “de zonnekracht” Voel je weerstand opkomen? Zeg dan tegen deze stem. Ik omarm mijn innerlijk vuur, ik tril mee met de energie in de natuur. Ik open mezelf. Ontspan dan dieper en dieper. Blijf 20 min liggen of zitten en geniet van de helende vibes.

Op het einde van de afstemming kan je liefde en licht delen. Houd je handen voor je hart en adem in, voel licht en liefde groeien in je hart. Adem uit, open je handen en laat de liefdevolle energie in het universum stromen.

Zo maken we samen de wereld wat liefdevoller!

DATUM: 20 juni
zonder inschrijving en is KOSTENLOOS

2
1

Tot onze paden elkaar kruisen
Hartegroet

Anke Colson

Over de auteur:
Anke Colson

Anke is een dromer en een avonturier. Ze laat zich leiden door haar nieuwsgierige aard, praktische ingesteldheid en gevoeligheid. Ze heeft haar ervaring in het ontwerpen en uitvoeren van rituelen meegenomen in haar energie werk. Zo is haar unieke manier van healen ontstaan. Als Energetisch Therapeut toont ze je een pad om op je eigen manier verbinding te maken met jouw eigen magisch en helend leven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *