Blog

Blog

Magische Woorden

Hoe begin je daar nu aan, verbinden met natuurwezens? Al mijn onzichtbare vriendjes liggen nu in een deuk. Je begint er niet aan. Het is meer terug contact maken met het stuk in jezelf dat altijd verbonden is, was en zal zijn met deze natuurenergie.

We hebben allemaal een magische kern, een innerlijke draak, fee, eenhoorn, kabouter, elf, tovenaar. Dit deel van onszelf gelooft in wonderen, heeft oneindig veel fantasie en is soms een tikkeltje te positief ingesteld. Dit stukje van onszelf heeft wat gezonde grenzen nodig! En als we opgroeien begrenzen we dit deel meer en meer. We vergeten het, geven het geen aandacht meer. Maar het is er nog. En het zit onrustig te wachten in het donker tot het moment dat we besluiten: om iets creatiefs te gaan doen, een oplossing nodig hebben omdat we β€œvastzitten”, om dieper te verbinden met het leven. Β Dan krijgt dit deeltje van onszelf weer een beetje aandacht een straaltje zonlicht en begint het te groeien in je leven. Het helpt je blik te verruimen en de magie weer te zien rondom je.

Het zijn vaak kleine dingen die iets groots wakker maken…

Hier een leuk manier om je innerlijke draak, fee, eenhoorn, kabouter, elf, tovenaar te laten ontwaken!!

pdf versie magische naam document

Ik ben heel nieuwsgierig naar alle mooie magische naam combinaties! Onderaan bij reacties kan je jouw naam delen met mij! Ben je benieuwd naar mijn naam? Ik deel hem natuurlijk ook graag in de reactie box beneden πŸ™‚

meer informatie over het kleine boek vind je hier

 

Tot onze paden elkaar kruisen
Hartegroet

Anke Colson

Ontdek
Het Kleine boek der Celtic Reiki Wijsheid
vertaald door Anke Colson

Over de auteur:
Anke Colson

Anke is een dromer en een avonturier. Ze laat zich leiden door haar nieuwsgierige aard, praktische ingesteldheid en gevoeligheid. Ze heeft haar ervaring in het ontwerpen en uitvoeren van rituelen meegenomen in haar energie werk. Zo is haar unieke manier van healen ontstaan. Als Energetisch Therapeut toont ze je een pad om op je eigen manier verbinding te maken met jouw eigen magisch en helend leven.

22 reacties

 1. Fonkelende taxus wolk….πŸ™ƒ.
  Een beetje raar maar elk woord past als een stukje bij mij 🌳
  Super dat je dit deelt met ons Anke! πŸ’›πŸ§‘β€

  1
 2. goedemorgen <3

  ik ben de Magische Beuken wortel .
  wat zou die voor mij betekenen ? <3

  fijne dag iedereen

  1
   1. Bubbelende Berkenknop (ik zie net dat ik 2 gemengd heb…het is Denneknop, maar Berkenknop klinkt ook wel leuk πŸ˜€ )

    1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *