Karmic Blessings

Deze Blessing sessies zijn gegroeid uit het combineren van inzichten die ik heb verworven uit Karmische Regressie en het begeleiden van Keltische huwelijks- en doop rituelen.

Het vertrekpunt van een Blessing is een wens, nieuw begin waarbij je gesteund wil worden. Net als in een ritueel, worden in een Blessing sessie: familie, voorouders en universele familie uitgenodigd om een zegen te geven. Je ontvangt gedurende de Blessing sessie een zegen die de kracht heeft om “het nieuwe “waar je naar verlangt dichterbij te brengen. Dit gebeurt doordat je vertrouwen een serieuze boost krijgt door de steun van je voorouders te ontvangen. De zegen gaat doorheen je karmische familielijn en werkt hierdoor erg helend op familie karma.

Ben je toe aan een nieuw begin? Heb je nood aan steun? Wil je het graag “anders” aanpakken als je familie (ouders, grootouders, voorvaderen) maar wil je wel graag een liefdevolle zegen van hen ontvangen? Heb je een wens maar niet de kracht om tot actie te komen? Wens je meer verbinding met je voorouders of universele familie? Wil je graag de zegen ontvangen voor een huwelijke, geboorte enz. van een overleden familielid? Ben je zwanger en wil je graag voor de geboorte al contact maken met je baby of wens je een Belly Blessing? Wil je graag de zegen ontvangen van je eigen naam en de talenten die in je naam vervat zitten? 

Tijdens een intake gesprek bespreken we jouw hartenwens.

 

” Een Blessing is een handeling die uit pure liefde voortkomt. Het gaat om “het gunnen” vanuit het hart, het zegenen van potentieel.”

” Nu ben ik er klaar voor ”

“Mijn twijfel is weg, ik ben precies vol licht !”

” Zo blij met het geschenk van mijn voorouders”

Meer dan 20 jaar vier en begeleid ik rituelen. Sinds 2012 ben ik in hoofdberoep  werkzaam als Healer en Energetisch therapeut.

In een Blessing sessie combineer ik mijn liefde voor ritueel werk en healingen. Elke Blessing sessie is uniek omdat iedereen zijn eigen verhaal heeft.

Tijdens een intake gesprek luister ik naar jouw wensen en stellen we samen een healing plan op.

De sessie begint met het uitnodigen van een familiecirkel/ voorouders. Voor iedereen aanwezig kies je een edelsteen. Deze plaats je op een symbool. Daarna een korte visualisatie en ontspannende voetmassage om je in een diepe droomstaat te brengen.

De familiecirkel wordt geactiveerd en Blessings worden gegeven. Indien nodig worden ook de karmische events, die je in het hier en nu belemmeren, opgespoord en geheeld. 

Ik  ben geschoold in verschillende healing technieken en therapieën.  Ik combineer mijn inzichten intuïtief in een sessie.

  • Begeleiden van rituelen
  • Karmische Regressie Therapie
  • Vibro energetische therapie
  • V-Reiki
  • Sarafijn
  • Aquarius Mystiek
  • Metamorfose massage
  • Chakra healing
  • Celtic Sjamanistische healing

Zwangerschaps Blessing

Dag Mooie Toekomstige Moeder !

Of je nu graag zwanger wil worden of zwanger bent. Van het moment dat je jouw kinderwens hebt geuit,  is jouw familiboom wakker geschud. Net als in een sprookje  waarin de prinses wordt wakker gekust en het hele kasteel ontwaakt! Je voorouders willen dit vreugdevolle event niet missen! En bij wijze van energetische “baby shower” hebben ze geschenken in de vorm van blessings die de kracht hebben om oud zeer, angsten en familiekarme te doen smelten als sneeuw voor de zon.

Tijdens een intake sessie bespreken we je angsten in verband met zwanger worden of zwangerschap. Wat je wil helen voordat je een kind krijgt. En we bespreken de dingen waarin je gesteund wil worden. Bvb;  het durven ontvangen van nieuw leven, het jezelf waard vinden, jezelf dit geschenk gunnen, de moed om het veranderingsproces volledig te accepteren, het nieuwe leven te voeden en volledig lief te hebben. Moed te hebben om te bevallen op jouw eigen manier. 

De blessing beginnen met het uitnodigen van je voorouders, dit doe je door edelstenen te kiezen en op een symbool te plaatsen. In de sessie vertekken we met jouw wens en vragen de voorouders om je te zegenen met voorspoed. Indien nodig wordt familiekarma geheeld. De Blessings geven heel veel steun, versteken je band met je familielijn en voeden je vertrouwen. Het is een magisch geschenk!