Verwen Moment

Verwen Moment

Laat je verwennen

Even herbronnen en genieten van de helende vibraties van de bomen.

Moment voor jezelf!

Energetische voetmassage

Energetische Voetmassage
60 min – 50 euro

Dit is een bijzondere ervaring. Je kiest een boom kaart en krijgt een boodschap van de bomen. Dan neem je plaats in een relaxstoel voor een half uur of een uur, pure ontspanning. Terwijl je voeten zachtjes worden gemasseerd met warme olie en Bomen Essence. Door bepaalde punten op de voeten aan te raken die verbonden zijn met energetische zones in je lichaam, wordt je in diepe ontspanning gebracht. Achteraf krijg je kruidenthee aangeboden.

(geschikt voor hooggevoelige kinderen en volwassenen)

Duo- massage

Duo massage
60 min – 50 euro

Samen genieten van een energetische voetmassage. Dit is dubbel zo bijzonder. Je kiest elk een boom kaart en jullie ontvangen een boodschap van de bomen. Dan neem je plaats in een relaxstoel. Om de beurt worden jullie voeten telkens een half uur gemasseerd met warme olie en Bomen Essences. Door bepaalde punten op de voeten aan te raken die verbonden zijn met energetische zones in je lichaam, wordt je in diepe ontspanning gebracht. Na afloop krijgen jullie kruidenthee aangeboden.
(geschikt voor hooggevoelige kinderen en volwassenen)

*Je kan deze verwen momenten boeken zonder intake afspraak. Er wordt enkel op ontspanning van lichaam en geest gewerkt. De klemtoon ligt op wellness. Wens je aan een bepaald thema te werken of zit je al een tijdje met een diepgeworteld thema in de knoop dan kom je best eerst langs voor een intake gesprek.