Toekomstgerichte Therapie

Toekomstgerichte Therapie

“It always seems impossible until it’s done!
– Nelson Mandela

Toekomstgerichte Therapie
1 uur 15 minuten · 65 euro
Toekomstgerichte therapie maakt onderdeel uit van een persoonlijk traject.
Ontdek waar je echt gelukkig van wordt en durf hiervoor te gaan!

Wat is toekomstgerichte therapie?

Toekomstgericht therapie vertrekt vanuit het principe van vrije wil en de kracht van het nu. We transformeren oude overtuigingen en verankeren een nieuwe positieve basis om de toekomst te creëren. Ja, je bent het waard! En je hebt de kracht om de dingen te veranderen.

Voor wie?

Wanneer je bang bent voor de toekomst. Je merkt dat je het ene rampscenario na het andere verzint. Je hebt een droom maar je komt er niet toe om stappen te ondernemen om de droom waar te maken. Iets houdt je tegen. Of wanneer je meer wil. Je vraag je af “is dit alles?” Het leven is toch meer dan dit. Maar je ziet niet hoe het anders kan. Je weet niet wat je wil of je bent bang om te dromen. Dan kan toekomstgerichte therapie je verder op weg helpen.

Hoe ziet een sessie eruit?

De sessie begint met het overlopen van thuis opdrachten. Daarna volgt het bespreken van een nieuwe methodiek of een stappenplan. Door middel van coaching en schrijfoefeningen leer je helder verwoorden wie je bent en waar je nu echt gelukkig van wordt. Na de sessie krijg je nieuwe thuis opdrachten mee.

Info over Regressie
Therapie

Info over Healing

Boek een Intake gesprek