Regressie Therapie

Regressie Therapie

“Make peace with the past, so it won’t repeat itself.

Regressie sessie
1 uur 15 minuten – 65 euro
Regressie therapie maakt onderdeel uit van een persoonlijk traject.
Gebeurtenissen uit het verleden, de kindertijd en vorige levens worden geheeld.

Wat is regressie therapie?

Net zoals je in de natuur verschillende cyclussen hebt, zoals de maan fasen en de seizoenen. Zo zijn er in een mensenleven ook terugkerende patronen. Wanneer een traumatische gebeurtenis niet geheeld wordt, dan is de kans groot dat dit patroon zich steeds weer in een andere vorm aan ons presenteert. In regressie therapie helen we het verleden, zodat je “nu” vrij bent om een nieuw pad te kiezen!

Voor wie?

Voor iedereen die verlangt naar “vrede met het verleden”. Pijnlijke gebeurtenissen verstoppen we diep in ons onderbewuste. Constante onrust, slaap problemen, onverklaarbare vermoeidheid of angsten en terugkerende pijnklachten zijn een indicatie dat je baat hebt bij regressie therapie.

Hoe werkt een regressie?

De sessie begint met een korte visualisatie en een ontspannende healing met Bomen Essences om je in een diepe staat van ontspanning te brengen. Daarna spoor ik de “karmic events” op die jou op dit moment belemmeren en ga ik op zoek naar een patroon/ de rode draad doorheen je verleden. Veel mensen ervaren na een regressie een gevoel van vrij zijn en van lichtheid.

Info over Healing

Info over Toekomst-
gerichte Therapie

Boek een Intake gesprek