Healing met Bomen Essences
en Celtic Reiki

Healing met Bomen Essences en Celtic Reiki

“To heal is to touch with love.”

Healing
1 uur 15 minuten – 65 euro
Deze healing maakt onderdeel uit van een persoonlijk traject. 
De Bomen en Natuur Essences zorgen voor een helende omgeving.

Wat zijn Bomen Essences?

Heb je je al eens afgevraagd waarom je je beter voelt na een boswandeling? Dit komt omdat we in het bos ondergedompeld worden in de “natuurlijke energie vibratie van de Bomen”. Wanneer je ontspannen bent, neem je de dingen anders waar dan wanneer je in de stress bent. Je perspectief verandert. Dit is wat de “Bomen Essences” of de natuurlijke trilling van de Bomen voor je doen. Ze zorgen voor diepe ontspanning en een nieuw perspectief.

Voor wie?

Als je klaar bent voor inzicht en een nieuwe kijk op je leven. De feiten die gebeurd zijn in je leven kan je niet uitwissen maar wat je wel kan doen is er anders naar kijken. Deze healing helpt je om je eigen groei te zien en te eren. Hierdoor ga je alles in een ander licht zien. En terug openstaan voor vergeving, aanvaarding en liefde.

Hoe werkt een Healing met Bomen Essences?

De sessie start met een korte visualisatie en een ontspannende voetmassage met Bomen Essences. Hierdoor kom je in een diepe ontspanning en wordt je ondergedompeld helende vibraties van de bomen. Na een sessie ervaar je de liefdevolle ondersteuning van de Bomen Essences in je hart en een diepe verbinding met de Aarde.

Info over Regressie
Therapie

Info over Toekomst-
gerichte Therapie

Boek een Intake gesprek