Intake en Persoonlijk Traject

Intake en Persoonlijk Traject

Voordat er een begeleidingstraject of healing traject wordt opgestart, is een intake gesprek noodzakelijk. 

Aan de hand van een gesprek verhelderen we het thema waaraan je wil werken. Ik bekijk jouw levensverhaal en ga op zoek naar de rode draad. Ik luister naar je energielichaam en ik vertaal de boodschap duidelijk naar jou toe. Ik maak aantekeningen en ik doe een voorstel voor een persoonlijk traject. Dit traject kan bestaan uit: regressie, healing, toekomstgerichte coaching en andere therapievormen.

Door mijn jarenlange ervaring als energetisch therapeut en healer heb ik geleerd om aura’s te lezen en energiepatronen te herkennen. Ik ben geschoold in verschillende healingstechnieken en -therapieën. Ik gebruik al mijn kennis intuïtief in een sessie.
Ik combineer coaching en therapie met de nieuwste ontwikkelingen op gebied van healing.
Ik ben gespecialiseerd in het werken met Bomen Essences. Deze vormen de basis. Elke sessie start ik met een korte ontspannende voetmassage waarin in warme olie met Bomen Essences gebruik.

Elk traject is uniek. Na 3 sessies is er steeds een kort evaluatie moment, zo kan je zelf meebeslissen waar je de klemtoon wil leggen tijdens het traject. Na afloop van elke sessie ontvang je via mail een korte samenvatting. Je krijgt ook tips en energie oefeningen om thuis verder te werken.

Elke sessie begint met een kort gesprek. Daarna start de healing, coaching of therapie sessie. Tijdens de sessies voel ik aan wat er in je energielichaam speelt en zorg ik voor een helende omgeving. We werken aan healing, transformatie van gedachtepatronen, stroming van emoties, het verankeren van nieuwe inzichten of het visualiseren van de toekomst. Oude patronen worden opgespoord en geheeld. Van zodra je bewust wordt van je eigen patronen, kan je ze namelijk veranderen. Om blijvende verandering te bekomen is het nodig dat ook in je dagelijkse leven nieuwe routines aanleert. Daarom krijg je na de sessies praktische tips en oefeningen mee.

Intake Gesprek

Regressie Therapie

Healing met Bomen Essences en Celtic Reiki

Toekomstgerichte Coaching

Intake Gesprek

Regressie Therapie

Healing met Bomen Essences en Celtic Reiki

Toekomstgerichte Coaching