Blog

Blog

De energie in de natuur verandert van zon naar water kracht. Het is tijd om te oogsten en te verbinden. Het thema van de herfstequinox is het vieren van de oogst en het kijken naar je oogst. De balans opmaken. Waar heb jij de afgelopen 9 maanden aandacht aan besteed? Is de oogst in verhouding met de energie die je eraan hebt gegeven? Is alles in je leven in evenwicht of zijn er spanningen? Kan je wel wat extra rust of kracht gebruiken of wil je iemand ondersteunen? Doe dan mee met onze Herfst equinox afstemming op 19 sept!

Are you in?

Kies een moment uit tussen 20u00 en 21u00 op maandagavond  19 september. Zet een muziekje op en ga dan rustig zitten of liggen en zeg in jezelf: ik open mij voor extra steun en balans en voor “de waterkracht” Voel je weerstand opkomen? Zeg dan tegen deze stem. Ik omarm mijn emoties, ik tril mee met de energie in de natuur. Ik open mezelf. Ontspan dan dieper en dieper. Blijf 20 min liggen of zitten en geniet van de helende vibes.

Op het einde van de afstemming kan je liefde en licht delen. Houd je handen voor je hart en adem in, voel licht en liefde groeien in je hart. Adem uit, open je handen en laat de liefdevolle energie in het universum stromen.

Zo maken we samen de wereld wat liefdevoller!

DATUM: 19 september
zonder inschrijving en is KOSTENLOOS

2

Until our paths cross
Cordially,

Anke Colson

About the Author:
Anke Colson

Anke is a dreamer and an adventurer. She is guided by her curious nature, practicality and sensitivity. She has incorporated her experience in designing and performing rituals into her energy work. This is how her unique way of healing came into being. As an Energetic Therapist she shows you a path to connect with your own magical and healing life in your own way.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *