Blog

Blog

De Hartslag van de Aarde

Wanneer je in het bos gaat wandelen zie je het in de felle groene kleur van de blaadjes, je voelt het in de toenemende warmte van de zonnestralen. De krachtige hartslag van de aarde. Doe je schoenen en je sokken uit en wandel door het koele gras en voedt jezelf met de power van de aarde, de magie van de feeënwereld! Maandag is het volle maan die samen valt met het openen van het energie portaal dat we kennen als Beltaine. Wil je graag mee afstemmen op de krachtige hartslag van de aarde? Doe dan mee met onze Sacred Woods spiraal afstemming!

Doe je mee?

Kies een moment uit tussen 20u30 en 21u30 op maandagavond 16 mei. Zet een muziekje op en ga dan rustig zitten of liggen en zeg in jezelf: ik open mij voor extra steun en balans en voor “de hartslag van de aarde” Voel je weerstand opkomen? Zeg dan tegen deze stem. Ik ben deel van de natuur, ik tril mee met de energie in de natuur. Ik ben krachtig. Ontspan dan dieper en dieper. Blijf 20 min liggen of zitten en geniet van de helende vibes.

Op het einde van de afstemming kan je liefde en licht delen. Houd je handen voor je hart en adem in, voel licht en liefde groeien in je hart. Adem uit, open je handen en laat de liefdevolle energie in het universum stromen.

Zo maken we samen de wereld wat liefdevoller!

DATUM: 16 mei
zonder inschrijving en is KOSTENLOOS

 

2
2

Tot onze paden elkaar kruisen
Hartegroet

Anke Colson

Over de auteur:
Anke Colson

Anke is een dromer en een avonturier. Ze laat zich leiden door haar nieuwsgierige aard, praktische ingesteldheid en gevoeligheid. Ze heeft haar ervaring in het ontwerpen en uitvoeren van rituelen meegenomen in haar energie werk. Zo is haar unieke manier van healen ontstaan. Als Energetisch Therapeut toont ze je een pad om op je eigen manier verbinding te maken met jouw eigen magisch en helend leven.

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *