Celtic Reiki Mentoring

Sinds 2010 werk ik elke dag samen met mijn bomen vrienden en stem ik af op de hun essences in de healing sessies.  Sinds 2015  gebruik ik in mijn energetisch werk ook de kennis uit de Celtic Reiki Realms en recent de overkoepelende One Therapy waar Celtic Reiki deel van uitmaakt. 

Wat is Celtic Reiki?

Celtic Reiki  is door de jaren heen van een zaadje uitgegroeid tot een immens regenwoud!

Alles begon met de intentie van de grondlegger Martyn Pentecost. Het combineren van de inzichten uit Usui Reiki met de essence van de bomen (visie van de Kelten).  De klassieke training Celtic Reiki 1, 2 en 3 is hieruit voortgevloeid. Deze heb ik ook een aantal jaren met veel passie aangeboden. In 2013 is  Celtic Reiki getransformeerd tot een helende reis. Een pad dat je meeneemt  doorheen de Realms van Celtic Reiki.  En sinds 2017 maakt Celtic Reiki deel uit van One Therapy.  Hierin ben ik ook sinds kort in afgestudeerd. 

Maar voordat we door de bomen het bos niet meer zien.  Even terug naar de Celtic Reiki mentoring.

 

Boeken en Thuis studie

Je koopt een Celtic Reiki Boeken bundel aan. De boeken zijn geschreven door Martyn Pentecost, de grondlegger van Celtic Reiki. Bij het aankopen van de officiële Mystic Master en Realm Master boeken bundel heb je recht op de bonus training die je laat kennismaken met de Celtic Reiki Realms.  

Er is een gratis basis ondersteuning in de vorm van een community waar je vragen kan stellen en een journal waarin je leert reflecteren. Dit alles in het Engels.

Ik ben bezig met de Nederlandse Vertaling van de Celtic Reiki Home Experience.  Een eerste project zal weldra verschijnen. De Nederlandse vertaling van The Little Book of Celtic Reiki Wisdom. 

Reserveer alvast een exemplaar! Het Kleine Boek der Celtic Reiki Wijsheid 

 

Hoe werkt Mentoring?

Als Celtic Reiki Realm Master bied ik extra begeleiding en ondersteuning voor de Nederlandstalige studenten die doorheen de Realms van Celtic Reiki reizen.  Deze Mentor sessies of extra Healing sessies zijn apart te boeken en te betalen. Voorafgaand aan de eerste mentor sessie, krijg je een vragenlijst toegestuurd.