Het Kleine Boek der Celtic Reiki Wijsheid

Het zijn vaak kleine dingen die iets groots wakker maken …

Dit is zo’n klein ding, een klein boek dat je veel kan brengen. Het is geschikt voor iedereen die zijn verbinding met natuur energie wil herinneren.

We hebben allemaal een magische kern, een innerlijke: draak, eenhoorn, kabouter, elf, boom. Dit deel van onszelf gelooft in wonderen, heeft oneindig veel fantasie en is soms een tikkeltje te positief ingesteld. Dit stukje van onszelf heeft wat gezonde grenzen nodig! En als we opgroeien begrenzen we deze kern meer en meer. We vergeten dit stukje, geven het geen aandacht meer.

Maar het is er nog. Het zit onrustig te wachten in het donker tot het moment dat we besluiten: om iets creatiefs te gaan doen, een oplossing nodig hebben omdat we “vastzitten”.  Op deze momenten kan één pagina van dit boek net de  nodige inzichten bieden. 

In dit boek zit eeuwenoude bomenkennis in een notendop vervat!

Het boek is oorspronkelijk in het Engels geschreven door Martyn Pentecost, de grondlegger van Celtic Reiki. Alles begon toen hij de inzichten uit Usui Reiki met de wijsheid van de bomen ging combineren. Celtic Reiki is door de jaren heen van een zaadje uitgegroeid tot een immens regenwoud. Celtic Reiki maakt nu deel uit van een uitgebreide therapie vorm die wereldwijd bekend staat als One Therapy.

In dit kleine boek maak je kennis met de inheemse Keltische bomen maar daarnaast ook met de bomen familie die verspreid is over de hele wereld. Je ontdekt de wijsheid 45 Bomen essences. En wie weet, misschien sluit je vriendschap met een gezellige Boek Kabouter.
 
Engelstalig editie van Martyn Pentecost
Nederlandse vertaling door Anke Colson

56 pagina’s / 9,99 euro

Het boekje kan zowel in België als Nederland verzonden worden.

Het boekje is in verschillende talen beschikbaar. Anderstalige edities kan je bestellen via Amazon.

Het leven van een boek kabouter

Instagram Kabouters

Scan de code en volg het Kleine Boek en zijn boek kabouters op Instagram #kleineboek_celticreiki  of klik hier.

Warme oproep!

Ik volg ook graag jouw avonturen! Deel jouw foto’s van jouw boek kabouter of het kleine boek met mij via mail of Whatsapp. 

En wie weet wordt jouw kabouter foto binnenkort een ster.

Dankjewel Marjan voor deze foto!

Inkijk exemplaar aanvragen?

Heb je een eigen zaak/praktijk en houd je ook van bomen? 

Vraag dan gratis jouw inkijk exemplaar aan om in je wachtruimte te leggen. Dit is mogelijk via het contactformulier of via mail. Zo kunnen er meer mensen het boekje leren kennen. In ruil hiervoor wordt jouw zaak in de nieuwsbrief vermeld! 

 

Even iets leuks om in de magische bomen sfeer te komen ...

Magische Woorden

Hoe begin je daar nu aan, verbinden met natuurwezens? Al mijn onzichtbare vriendjes liggen nu in een deuk. Je begint er niet aan. Het is

Lees verder »

Vertel me jouw magische naam!

Je kan hem delen via de blog “Magische woorden” (hier) 

Zo weet ik hoe ik je voortaan mag aanspreken 😊

en natuurlijk heb ik onderaan de blog mijn magische naam gedeeld …

warme groetjes

Anke Colson

Plant een boom

De opbrengst van het boekje wordt door Vizualia geschonken aan het Sacred Woods Creatief Collectief om bomen te planten! Wil je onze droom mee ondersteunen?