Blog

Blog

Aan het wikken en wegen?

Een tijdje geleden werd ik geïnterviewd en kreeg ik de vraag: “ Waarom gebruik je Bomen essences in de healingen? Waarom Bomen? “ Na een korte stilte van mijn kant, kwam het gesprek op gang. 

Als je gevoelig bent, dan ben je van nature erg bewust van de gevoelens en gedachten van de ander. Dit heeft een effect op de mate waarin je wel of niet “jezelf “kan zijn als je communiceert met iemand. Het is erg uitzonderlijk dat je in gezelschap 100 procent jezelf kan zijn. Bij wie ben jij volledig op je gemak? Aan wie kan je zonder vrees je diepste geheimen, je echte gevoelens vertellen? 

Ik heb ontdekt dat je in het bos tussen de bomen volledig jezelf kan zijn. Wanneer je met een “boom” contact maakt, dan kunnen al je fijngevoelige zintuigen ontspannen. Je hoeft geen rekening te houden met het uitbalanceren van stemmingen of het wikken en wegen van woorden. Bij een boom kan je vrij zijn. Alles mag er zijn! Dit “volledig zijn” ervaren is enorm krachtig en helend. Het is een direct pad naar contact maken met je kern! 

Daarom hebben de Bomen essences en bijzondere plek in mijn hart. En waar het hart van vol is …  dat deel je met de wereld! Ik dompel je met plezier onder in de Bomen essences.

1

Tot onze paden elkaar kruisen
Hartegroet

Anke Colson

Ontdek
Bomen Essences Healing
bij Vizualia

Over de auteur:
Anke Colson

Anke is een dromer en een avonturier. Ze laat zich leiden door haar nieuwsgierige aard, praktische ingesteldheid en gevoeligheid. Ze heeft haar ervaring in het ontwerpen en uitvoeren van rituelen meegenomen in haar energie werk. Zo is haar unieke manier van healen ontstaan. Als Energetisch Therapeut toont ze je een pad om op je eigen manier verbinding te maken met jouw eigen magisch en helend leven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.