Blog

Blog

De energie in de natuur verandert van zon naar water kracht. Het is tijd om te oogsten en te verbinden. Het thema van de herfstequinox is het vieren van de oogst en het kijken naar je oogst. De balans opmaken. Waar heb jij de afgelopen 9 maanden aandacht aan besteed? Is de oogst in verhouding met de energie die je eraan hebt gegeven? Is alles in je leven in evenwicht of zijn er spanningen? Kan je wel wat extra rust of kracht gebruiken of wil je iemand ondersteunen? Doe dan mee met onze Herfst equinox afstemming op 19 sept!

Doe je mee?

Kies een moment uit tussen 20u00 en 21u00 op maandagavond  19 september. Zet een muziekje op en ga dan rustig zitten of liggen en zeg in jezelf: ik open mij voor extra steun en balans en voor “de waterkracht” Voel je weerstand opkomen? Zeg dan tegen deze stem. Ik omarm mijn emoties, ik tril mee met de energie in de natuur. Ik open mezelf. Ontspan dan dieper en dieper. Blijf 20 min liggen of zitten en geniet van de helende vibes.

Op het einde van de afstemming kan je liefde en licht delen. Houd je handen voor je hart en adem in, voel licht en liefde groeien in je hart. Adem uit, open je handen en laat de liefdevolle energie in het universum stromen.

Zo maken we samen de wereld wat liefdevoller!

DATUM: 19 september
zonder inschrijving en is KOSTENLOOS

2

Tot onze paden elkaar kruisen
Hartegroet

Anke Colson

Over de auteur:
Anke Colson

Anke is een dromer en een avonturier. Ze laat zich leiden door haar nieuwsgierige aard, praktische ingesteldheid en gevoeligheid. Ze heeft haar ervaring in het ontwerpen en uitvoeren van rituelen meegenomen in haar energie werk. Zo is haar unieke manier van healen ontstaan. Als Energetisch Therapeut toont ze je een pad om op je eigen manier verbinding te maken met jouw eigen magisch en helend leven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *