2020 Het jaar van …

  Liefde* overvloed *  kracht  *  me time  * passie volgen   *Andere aanpak   * spirituele reistijd

Een grens is eigenlijk een wens
om verder te gaan!
loesje
 
 
wat het ook is dat je
voor jezelf,
iemand anders
of de wereld wenst!
maak er een…

… grensverleggend 2020 van!

Telkens als je iets meer of minder wil aantrekken in je leven, verleg je in feite een grens in jezelf.Soms doe je dit bewust en soms zijn er omstandigheden in je leven waarop je reageert. Dit verleggen van grenzen brengt verandering met zich mee en de bijhorende emoties. Maar er is een soort van grensverlegging en verandering waar bijna iedereen een positief gevoel bij heeft en blij van wordt. Kan je het al raden….

Op reis gaan! Vakantie

 Het is zo goed voor je, omdat je op een ontspannen manier bezig bent met grenzen te verleggen. Zo ontspannen en leuk kan je innerlijke groei zijn! Door op reis te gaan in jezelf! 1 keer per maan op de pauzeknop drukken. Bijtanken, tijd voor jezelf, op avontuur gaan, even weg uit de alledaagse wereld, voeden van je levensmissie, liefde sturen naar jezeld en de wereld.

Op reis in jezelf?

Het klinkt misschien wat raar, maar door te reizen in je bewustzijn, doe je hetzelfde als op reis gaan in deze wereld. Maar dan vanuit  je eigen zetel of je bed. Je ontdekt een nieuw land, een andere taal, neemt souveniers mee. Je kan op avontuur gaan of lekker ergens gaan liggen en bijtanken. Deze reizen in jezelf worden ook wel zielereizen of immrams genoemd.  Er zijn uit Keltische mythen 33 magische landen bekend waar helden en heldinnen op een zielereis naartoe gereisd zijn. De landen zijn gehuld in nevelen en bezitten wijsheid over donker en licht. Hoe je de schaduwkanten in jezelf kan transformeren en hoe je de lichte kant genoeg uitdaging kan geven om te groeien.

Nieuwsgierig?

Hier vind je de 2 korte introductie video filmpjes Hoor je dit jaar een innerlijke roep, een wens om verder te gaan, voorbij een grens?Dan zien we elkaar binnenkort in the spirit!

Blessed Be

Anke

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *