welkom

Welkom bij Vizualia

Hier kan je terecht voor: ontspanning, begeleiding en healing.  Volwassenen, kinderen en zelfs baby’s zijn welkom. De begeleiding/ coaching is gespecialiseerd in het leren omgaan met hooggevoeligheid en alle uitdagingen daarrond. De healingen worden ondersteund door bomen essence en zijn erg: krachtig, aardend en rustgevend. Creativiteit en magie maakt ons leven sprankelend en laat het hart stromen vandaar dat het het hele jaar rond originele en leuke workshops/ cursussen op de planning staan. Het ritme van de activiteiten valt samen met de jaarkalender van onze Keltische voorouders, die ook samenkwamen rond bepaalde maanstanden en zonnewenden.

Heb je iets speciaals te vieren? Dan is een ritueel op maat dat geïnspireerd is op eeuwenoude rituele handelingen uit verschillende culturen misschien iets voor jou. Met plezier ontwikkel ik een mooie viering voor jou en je familie.

Wil je op de hoogte blijven van onze toekomstplannen over de Sacred Woods tempel plek, schrijf je dan in op de nieuwsbrief of volg ons via facebook.

Anke en Alex

3 reacties op “welkom”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *