Het middelpunt van de cirkel

Alle leven ontstaat uit een cirkel (eicel of een zaadje) en we wonen zelfs op een cirkel (de aarde). Geen wonder dat cirkels vaak zo’n aantrekkingskracht hebben op ons. Denk maar aan:  de zon, de maan, de sterren,  graancirkels, mandala’s,  de ogen, spiralen en onze kookpotten.

De cirkel een symbool zonder begin of einde. Het symboliseert de verbinding met alles om ons heen. Door in de kring te komen open je: “je handen en je hart”voor elkaar en ontstaat er een gevoel van eenheid en verbondenheid. Door dit te doen ontstaat er binnenin de cirkel een gewijde ruimte:  Een tempel.

Deze gewijde ruimte of sacred space wordt magisch wanneer alle elementen van de schepping binnen de cirkel aanwezig zijn en onderling met elkaar een harmonieuze verbinding aangaan. Deze elementen zijn: aarde, water, lucht, vuur en spirit.

Sacred Woods Tempel

In de veiligheid van deze  ruimte kan je: innerlijk groeien, inzichten opdoen, inwijdingen ondergaan,  transformeren, wensen manifesteren en tot spirituele verdieping komen. Hier ervaar je de kracht van een cirkel en de magie van de tempel.

Voor iedereen, zowel mannen als vrouwen die op zoek naar iets  of  ergens naar verlangen. Naar….een plekje in de cirkel en een vleugje magie. Welkom in deze tempel!

 

*Groene Ademhaling: geleide visualisatie

Mijn wens is dat deze groene ademhaling, rust en helderheid brengt in je hoofd en hart.

Blessed Be

* Magisch en helend leven :

 nieuw jaarcirkel: geleide visualisatie reizen ( 24 maart 2020)

in deze video een korte introductie (2,5 min)

In deze jaarreeks/ cirkel spirituele reistijd kan je op elk moment instappen. In principe verbind je jezelf om een heel jaar mee te reizen on-line. Je ontvangt telkens 3 dagen voor nieuwe maan een pdf en video bestand. Hierin vertel ik over de poort/ bestemming waar we naartoe reizen. Dit is telkens een land dat bekend is uit de de Keltische Andere Wereld. In de mythes en verhalen zijn er 33 landen die een held of heldin kan passeren op een queeste of zielenreis.

Met nieuwe maan ontvang je een 2de video met een geleide visualisatie om je zielereis te maken. Je kan ervoor kiezen om telkens met nieuwe maan deze reis te maken of op een ander moment dat voor jou beter uitkomt. Dit is het voordeel van de on line cursus ja kiest zelf waar en wanneer je deze innerlijke reis maakt.

Het doel deze cursus is om pauze momenten in te leren lassen in je leven. Leren om tijd voor jezelf te nemen en te groeien. Het doel van de reizen is om expansie in jezelf te bekomen, het verruimen van je bewustzijn, zodat je een liefdevol en vervullend leven kan leiden. Of het nu meer liefde, rust, inkomen, energie, enz verlangt. Je kiest zelf met welke intentie je je reis begint. Laat je verrassen door de inzichten, avonturen en helende ervaringen die je meemaakt op een innerlijke reis.

op elk moment van het jaar kan je instromen.  Het is een cursus die blijft doorlopen. (zo vier ik al meer dan 20 jaar de nieuwe en volle maan en het is steeds verrassend wat je kan leren door even tijd te maken om op reis te gaan in jezelf!)

*nieuwe maan  instapmomenten 2020-2021

23 febr-24 maart-23 april-22 mei-21 juni-20 juli – 19aug- 17 sept- 16 okt – 15 nov- 14 dec- 13 jan- 11 febr

kosten bedragen 250 euro per jaar cyclus (12 maanen) je kan ook per maan betalen dan bedragen de kosten 30 euro per maan

De 13e maan kies je of je nog een nieuwe cyclus wil meereizen of dat je een ander pad gaat wandelen.

inschrijving

 

*Magisch feestcomité:

  • vaste cirkel groep die 1 keer per maand samenkomt rond volle maan (deze groep is volzet)

*Sacred Woods cirkel: 

  • on-line cirkel die openstaat voor iedereen die de magie 3-daagse heeft gevolgd
  •  en voor diegenen die 1 jaarcyclus spirituele reizen hebben voltooid