Het middelpunt van de cirkel

Alle leven ontstaat uit een cirkel (eicel of een zaadje) en we wonen zelfs op een cirkel (de aarde). Geen wonder dat cirkels vaak zo’n aantrekkingskracht hebben op ons. Denk maar aan:  de zon, de maan, de sterren,  graancirkels, mandala’s,  de ogen, spiralen en onze kookpotten.

De cirkel een symbool zonder begin of einde. Het symboliseert de verbinding met alles om ons heen. Door in de kring te komen open je: “je handen en je hart”voor elkaar en ontstaat er een gevoel van eenheid en verbondenheid. Door dit te doen ontstaat er binnenin de cirkel een gewijde ruimte:  Een tempel.

Deze gewijde ruimte of sacred space wordt magisch wanneer alle elementen van de schepping binnen de cirkel aanwezig zijn en onderling met elkaar een harmonieuze verbinding aangaan. Deze elementen zijn: aarde, water, lucht, vuur en spirit.

Sacred Woods Tempel

In de veiligheid van deze  ruimte kan je: innerlijk groeien, inzichten opdoen, inwijdingen ondergaan,  transformeren, wensen manifesteren en tot spirituele verdieping komen. Hier ervaar je de kracht van een cirkel en de magie van de tempel.

Voor iedereen, zowel mannen als vrouwen die op zoek naar iets  of  ergens naar verlangen. Naar….een plekje in de cirkel en een vleugje magie. Welkom in deze tempel!

* Magisch en helend leven :

on-line cirkel open voor iedereen

  • achter de schermen is deze aan het groeien 🙂

*Magisch feestcomité:

  • vaste cirkel groep die 1 keer per maand samenkomt rond volle maan

*Sacred Woods cirkel: 

  • on-line cirkel die openstaat voor iedereen die de magie 3-daagse heeft gevolgd
  •  instromen kan na deelname aan magie 3-daagse of cursus energie en magie zie hier voor data en inschrijvingen