Missie en Visie

De diepste wensen die ieder mens koestert: zich geliefd voelen en zich helemaal thuis en aanvaard voelen.  Dit is ook de grootste uitdaging die er is. We wensen een plek te zijn waar hart en ziel kunnen: helen, opladen en groeien in liefde.

over Anke Colson

De natuur en magische verhalen over: druïden, feeën, ridders van koning Arthur, Avalon en sprekende krachtdieren zijn een grote bron van inspiratie die helemaal terugvoert tot in mijn kindertijd. Vaak was ik toen al: landschappen, bomen en bronnen aan het tekenen. Als tiener is de liefde voor de maan hierbij gekomen en de passie voor rituelen en magie. Daarna heb ik me verdiept in creatieve coaching, allerlei vormen van begeleiding en heling. Dit energetisch werk heeft me zelf leren omgaan met mijn hooggevoeligheid. Toen ik energie werk met bomen ontdekte, in Celtic Reiki,  was het hek van de dam. De healing met bomen essence heeft me zo gebeten dat ik me hierin gespecialiseerd heb.   Alle activiteiten die ik organiseer zijn gevoed door deze basis van: energiewerk, magie en creativiteit. Mijn droom is naast de praktijk Vizualia, een tempelplek op te richten om open rituelen te vieren en zo extra verbinding te bieden voor iedereen die zich op het spirituele pad begeeft.

Ik ben sinds 2008 professioneel werkzaam als coach. En sinds 2012 gecertificeerd Naturopaat. Via Linked in kan je mijn CV bekijken.

over Alex Nijboer

Van jongs af aan geïnspireerd door: edelstenen, sterren, planeten en alles wat zich in het heelal afspeelt. Altijd wel het besef gehad dat er meer schuilt achter het leven hier op aarde. Als tiener kwam de liefde voor: meditatie, astrale reizen en spiritualiteit naar boven. Dit was de start van een intensieve periode van innerlijke groei.  Creatief magisch werk werd een onderdeel van mijn leven. Op latere leeftijd is de passie voor muziek en mantra zang hierbij gekomen.  De liefde voor en de verzameling van edelstenen, gekoppeld aan energie werk is enkel maar gegroeid. Vanuit deze passie is dan ook de webshop ontstaan. Graag wil ik met de webshop advies over onder andere edelstenen aanbieden. Mijn toekomstplan is om in een spiritueel centrum mijn ervaringen en de visie van de theosofie te delen on anderen verder te ondersteunen op hun spirituele pad.