Healing op afstand/ Foto Healing

Energie is overal aanwezig en kent geen begrenzingen. De helende behandeling is daarom overdraagbaar en werkt erg goed. Je blijft ook in je vertrouwde omgeving, vandaar dat je je makkelijker openstelt en kunt overgeven aan de helende werking van de behandeling. klik hier om te kijken waarvoor een healing geschikt is.

 

 

 

Zo werkt het

  1. Je stuurt een e-mail of app met je foto en volledige naam door en je beschrijft zo goed mogelijk wat er aan de hand is. Wat is de aanleiding dat je nu mailt? Waar ervaar je weerstand? Welke emoties zijn uitdagend op dit moment? Welke gedachten houden je in de ban? Vermeld ook wat je gewenste resultaat is. Waar wil je graag healing of helderheid? Bvb (beter slapen, emotionele pijnverlichting, krachtiger willen voelen enz.)
  2. Voor in juli (geef je zelf een voorkeur datum en tijdstip op via mail) vanaf augustus boek je on-line op de website een afspraak en vermeld afstand healing bij je boeking. Je ontvangt dan binnen de 24u de betaalgegevens. Je betaald vooraf aan de healing. Zorg dat je op het afgesproken uur ergens rustig kan gaan zitten of liggen. (in bed, onder je lievelingsboom, aan het zwembad 😊 )
  3. Na afloop van de healing sessie krijg je via mail een video link doorgestuurd. In de video boodschap vertel ik wat ik ervaren heb tijdens de healing. Je krijgt ook uitleg over de: boom, steen en overige essences waarmee ik gewerkt heb in de healing.

Prijs:  healing 50 euro  ( inclusief videoboodschap achteraf )

ZOMER ACTIE van 1 juli tot 1 sept healing 35 euro ( om kennis te maken met healing op afstand.)

Hebben we nog niet kennisgemaakt en wil je een healing traject aangaan op afstand. Dan is een intake noodzakelijk. Voor een intake voor  op afstand bedragen de kosten 60 euro (zie uitleg hieronder bij e-coaching)

 

 

e-coaching

Het voordeel is dat je je niet hoeft te verplaatsen. Het enige wat je nodig hebt is toegang tot internet en een webcam zodat we elkaar kunnen zien op het scherm. Er is dus wel contact in die zin dat we elkaar zien en dat we met elkaar praten via de pc. klik hier voor meer informatie over coaching en waarvoor je terecht kan bij Vizualia.

 

 

Zo werkt het

  1. Je boekt on-line een afspraak via de website een afspraak en vermeld intake (eerste kennismaking) of coaching als je al eerder een intake hebt gehad bij mij. Je ontvangt dan binnen de 24u de betaalgegevens. Je betaalt vooraf aan de e-coaching.
  2. Je ontvangt van mij een link op je e-mail adres.
  3. Deze link klik je aan op het afgesproken tijdstip. En dan zien we elkaar live via de pc. En het gesprek kan beginnen. (Dit gesprek vind plaats via zoom in een beveiligde webruimte)

Prijs:

*coaching sessie 50 euro

*Intake 60 euro