Cadeaubonnen

Cadeau bonnen van Vizualia zijn te bestellen of af te halen, voor een bedrag naar keuze. Ze zijn in te wisselen bij een behandeling naar keuze: coaching, healing of wellness (energetische voetmassage)

Bongo bonnen en cadeaubox bonnen kan je ook inwisselen bij Vizualia. Je maakt eenvoudig een afspraak on-line met vermelding van de bon.

 

Energetische voetmassage 
Dit is een bijzondere ervaring.  Je kiest een boom kaart en krijgt een boodschap van de bomen. Dan neem je plaats in een relaxstoel voor een half uur of een uur, pure ontspanning. Terwijl je voeten zachtjes worden gemasseerd met warme olie en boom essence. Door bepaalde punten op de voeten aan te raken die verbonden zijn met zones in je lichaam, wordt je in diepe ontspanning  gebracht. Achteraf krijg je kruidenthee aangeboden. (geschikt voor hooggevoelige kinderen en volwassenen)

boek je voetmassage

  • T: 0032 (0) 486 84 70 62
  • De tarieven vind je hier

Wat is het verschil met een healing?

Je kan deze energetische voetmassage boeken zonder intake afspraak. Er wordt enkel op ontspanning van lichaam en geest gewerkt.  De klemtoon bij een energetische voetmassage ligt op wellness niet op healing. Wens je aan een bepaald thema te werken of zit je al een tijdje met een diepgeworteld thema in de knoop dan kom je best eerst langs voor een intake gesprek. Voor meer informatie over een healing kan je hier terecht.

Duo- massage

Samen genieten van een energetische voetmassage. Om de beurt worden jullie voeten telkens een half uur gemasseerd. Voor de massage kies je ook een boom kaart en tijdens de energetische massage wordt met warme olie en boom essences gewerkt. Na afloop krijgen jullie beiden een tas kruidenthee om nog wat bij na te praten.