Healing voor volwassenen

*Heb je nood aan aarding ?
*Ben je klaar om oud zeer of trauma’s los te laten ?
*Heb je behoefte aan verandering of het doorbreken van een patroon?
*Verlang je naar meer balans of energie?
*Wil je leren om in contact te komen met je intuïtie?
*Wil je je 6de zintuigen laten ontwaken?

Wens je gebeurtenissen op een diep niveau te verwerken? Ben je herstellende van een trauma/ stressvolle gebeurtenissen of burn-out? Een healing helpt je om gevoelens/gedachten en spanningen op een zachte manier te
transformeren
.

maak een afspraak

 

Wat is een Healing?
Een healing is een energetische behandeling. Deze behandeling heeft als doel: fysieke,
emotionele, mentale en spirituele lagen in en rondom jezelf met elkaar te verbinden.

De healingen die ik geef zijn gebaseerd op het werken met boom essence. Ik werk voornamelijk via de voeten zodanig dat je comfortabel in een behandelstoel/relax stoel ligt en enkel de sokken uit hoeft te doen. De healing met boom essences wordt aangevuld door technieken uit:

 

 • Celtic Reiki
 • Karmische Regressie (thema’s op zielen niveau)
 • Healing met edelstenen
 • Sarafijn
 • Earth healing tecnieken (aarde, water, lucht, vuur energie)
 • Aelfen hands healing
 • Technieken uit de helende reis (Brandon Bays)
 • Chakra healing
 • Meridianen balance
 • Unicorn en fairy reiki
 • Metamorfose massage

 

De intake
We verhelderen eerst het thema waaraan je wil werken. Dit gebeurt aan de hand van een gesprek +-45 min. Daarna maak je ongeveer een half uurtje kennis met de basis healing. Ik maak contact met je energieveld en voel hoe de energie door jouw chakra’s stroomt. Na deze korte behandeling maak ik een chakra kaart. Deze kaart wordt na elke healing verder aangevuld.

Sommige thema’s hebben enkel wat extra stroming nodig en dan kan je na de intake zelf verder met wat tips. Andere thema’s zijn al jaren aanwezig en hebben wat meer tijd en aandacht nodig om te helen. Iedereen is anders. Samen stellen we een healingplan op. Meestal bestaat een healing traject uit een intake=kennismakingssessie en 3 tot  maximaal 6 healing sessies. Na elke healing krijg je tips en energie oefeningen mee naar huis om thuis verder te werken. De tarieven vind je hier

maak een afspraak

 •   T: 0032 (0) 486 84 70 62
 • Anke Colson
 • Erkend Naturopaat sinds 2012

De healing 

ogham boom essences

Je gaat rustig liggen in een relax stoel. Ik masseer kort de voeten met warme olie met ogham boom essence om je laten ontspannen en te aarden.Vervolgens stem ik af op je energieveld (aura, chakra’s en meridianen) om de balans en onbalans te meten.

Tijdens de healing verschuift langzaam je aandacht van het waakbewustzijn naar een soort van droombewustzijnIn deze droomstaat worden gevoelens en gedachten geheeld en de energie in je lichaam wordt weer in balans gebracht. Je bent aanwezig in het hier en nu en tegelijkertijd bevind je je in een bewustzijn waar je contact kan maken met je intuïtie en het zelfgenezend vermogen van je lichaam. Tijdens de healing ga je energetisch stromen waardoor de pijnappelklier (3de oog) geactiveerd wordt zodat je in contact komt met je intuïtie. Meestal gaat ook de waarneming van je zintuigen zich dan verdiepen. Het kan zijn dat je tijdens een healing kleurenvelden ziet of energie door je heen voelt stromen.  

De helende energie van de bomen ondersteunen de behandeling van begin tot einde. Hierdoor voel je je na afloop stevig met je wortels op de grond en vrolijk. Je mag zelf aangeven of een bepaalde vorm van healing techniek je voorkeur heeft, anders kies ik intuïtief met welke vorm van healing gewerkt wordt. De tarieven vind je hier.