healing

Ik ben gespecialiseerd in het werken
rond (hoog)gevoeligheid.

En de uitdagingen hier rond om emotioneel in balans te blijven. 

*piekeren * slaapproblemen * stress * burn-out * emotioneel trauma  *geen fut/energie

Heb je het gevoel dat het allemaal teveel is,  dat je er ‘alleen’ voor staat, dat je vastzit, dat het niet stroomt, er knaagt iets, je piekert, je kan niet meer goed slapen? Je wil zo graag jezelf zijn, maar het lukt niet, je durft niet, je hebt de energie niet om iets te veranderen? Je vreest een burn-out?

Laat je dan onderdompelen in de helende vibraties van de bomen. Laat je energie lichaam herbronnen en verbind je weer met je innerlijke balans, kracht en kalmte!

Adem diep in en uit … 

Kies voor verandering.  Alles begint met jouw wens…

De bomen/natuur essences zorgen voor een helende omgeving, waarin je bewust verbinding maakt met heelheid!

Sinds 2012 ben ik in hoofdberoep  werkzaam als Healer en Energetisch therapeut. Elke healing is uniek omdat iedereen zijn eigen verhaal heeft.

Tijdens een intake gesprek luister ik naar jouw wensen en maken we samen een ontwikkelingsplan. Zowel volwassenen als kinderen (baby’s) zijn welkom.

Hier vind je meer informatie over het intake gesprek.

 

“En toen ging het licht aan”

“ik voel me zoveel lichter nu”

“ik kan weer  diep ademen”

Ik start elke behandeling met een zachte voetmassage. Daarna raak ik via de voeten je hele energie lichaam en breng het in balans. 

Een healing wordt door iedereen anders ervaren. Tijdens een sessie wordt je uitgenodigd om de dingen die jouw belemmeren in je “zijn” te overstijgen. 

Je bewustzijn groeit in een healing en deze nieuwe kijk op het leven zorgt voor:

kalmte-balans- kracht

Bomen Essences

Ik  ben geschoold in verschillende healing technieken en therapieën.  Ik combineer al mijn inzichten intuïtief in een sessie.

  • Celtic Reiki
  • Sarafijn
  • Aquarius Mystiek
  • Metamorfose massage
  • V-Reiki
  • Vibro energetische therapie
  • Chakra healing
  • Karmische Regressie therapie
  • Celtic Sjamanistische healing

Mijn specialisatie is het werken met bomen energie. Ik gebruik warme olie met boom essence op de voeten tijdens de healing.

Healing op Afstand / Foto Healing

Energie is overal aanwezig en kent geen begrenzingen. De helende behandeling “op afstand” werkt daarom erg goed. Je blijft in je vertrouwde omgeving, vandaar dat je je makkelijk openstelt en ontspant. 

voorbereiding

Stuur een e-mail of what app bericht met je foto en volledige naam door. Beschrijf zo goed mogelijk wat er aan de hand is. Wat is de aanleiding dat je nu mailt? Waar ervaar je weerstand? Welke emoties zijn uitdagend op dit moment? Welke gedachten houden je in de ban? Vermeld ook je wens. 

Healing en nazorg

Zorg dat je op het afgesproken uur ergens rustig kan gaan zitten of liggen. (in bed, onder je lievelingsboom… ) Na afloop van de healing sessie krijg je via mail waarin ik vertel wat ik ervaren heb tijdens de healing. Je krijgt ook uitleg over de essences waarmee ik gewerkt heb in de healing.