Wanneer:
15 februari 2019 hele dag
2019-02-15T00:00:00+01:00
2019-02-16T00:00:00+01:00
Waar:
Vizualia
Hoogstraat 33
Hamont
Kosten:
50 tot 120 euro
Contact:
anke colson
0486847062

Deze cursus Foundation Mastery is conform het nieuwe systeem van Celtic Reiki volgens de grondlegger Martyn Pentecost. Je kan deze cursus volledig on-line volgen of  je kan tijdens een workshopdag kennis maken met anderen en dus voor een mix kiezen van on-line en fysieke begeleiding. 

15 febr 2019 is er een fysieke workshopdag voorzien voor diegenen die in groep willen starten: Tijdens deze workshopdag leer je boom essences kennen en de technieken om op de essence mee te vibreren en te gebruiken voor heling van jezelf en je familieleden/ vrienden. Je leert reizen door de virtuele rijken en we doen samen de callibratie. Je leert een basis Celtic Reiki healing techniek. (Elfen hands healing en Treatement Forest) De maanden daarop wordt je via mail ondersteund.  Als hulpmiddel heb je een zelfheling audio bestand dat je in de Realms kan vinden. Wanneer je succesvol het  virtuele programma (Realm of Meadows) hebt doorlopen, krijg je een certificaat van Foundation Master van Martyn Pentecaost. De kostprijs voor fysieke workshopdag +mentoring in Nederlands bedraagt 120 euro.

Wil je volledig on-line de cursus volgen? Dat kan op elk moment. Je krijgt toegang tot virtuele rijken of Realms die door Martyn Pentecost zijn ontworpen. Je krijgt een uniek paswoord om via je pc deze rijken te bezoeken en de meditaties en callibraties te doen die door hem gemaakt zijn, als ondersteuning om de essence van de bomen te leren kennen en op af te stemmen. De kostprijs bedraagt 50 euro. Hierin zit mentoring in het Nederlands inbegrepen door mezelf Anke Colson. Wanneer je succesvol het  virtuele programma (Realm of Meadows) hebt doorlopen, krijg je een certificaat van Foundation Master van Martyn Pentecaost.

 informatie aanvragen via mail

ik schrijf me in

( Iedereen die de Celtic Reiki cursus ooit heeft gevolgd, kan een bijscholing volgen waarin we samen de virtuele rijken verkennen, je krijgt dan ook het paswoord om de Realms ,ontworpen door Martyn Pentecost, te ontdekken)