Welkom bij Vizualia

Hier kan je terecht voor: ontspanning, begeleiding en healing.  Volwassenen, kinderen en zelfs baby’s zijn welkom. De begeleiding/ coaching is gespecialiseerd in het leren omgaan met hooggevoeligheid en alle uitdagingen daarrond. De healingen worden ondersteund door bomen essence en zijn erg: krachtig, aardend en rustgevend. Creativiteit en magie maakt ons leven sprankelend en laat het hart stromen vandaar dat het het hele jaar rond originele en leuke workshops/ cursussen op de planning staan. Het ritme van de activiteiten valt samen met de jaarkalender van onze Keltische voorouders, die ook samenkwamen rond bepaalde maanstanden en zonnewenden.

Heb je iets speciaals te vieren? Dan is een ritueel op maat dat geïnspireerd is op eeuwenoude rituele handelingen uit verschillende culturen misschien iets voor jou. Met plezier ontwikkel ik een mooie viering voor jou en je familie.

Soms is het fijn om een tastbaar stukje magie of energie mee naar huis te nemen. In de webshop vind je onder andere: edelstenen en andere voorwerpen om je spirituele groei te ondersteunen.

Wil je op de hoogte blijven van onze toekomstplannen om een centrum en tempel plek op te richten, schrijf je dan in op de nieuwsbrief of volg ons via facebook.

Anke en Alex

 

3 thoughts on “welkom”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *